Erkek arkadaşım-Kafam Karışık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Erkek arkadaşım-Kafam Karışık
-
02-10-2022, 20:53:40Evlilik doğrultusunda tanıştığım flort ettiğim erkek arkadaşımın ailesi pazar gunu beni istemeye gelecek ancak benim tereddutlerim var. Canım fena halde sıkılıyor. Bana iki kere birikimin var mı dedi ve ikinci soruşunda ısrarla vardır naptın bunca yıldır calışıyorsun dedi ben de harcadım aileme verdim yok dedim sen kirli cıkısındır dedi guldu. Bu beni cok rahatsız etti.İşi var calışıyor ama maaşı benimkine gore duşuk ( benim acımdan sorun değil) bir ara calışmayı cok sevmezdim uyumayı severdim ama seninle beraber herşey değişecek dedi. Bir başka konu: Gecen gun telefonunda bir kadının mesajlarını gordum ve okudum. Kadın buna kocasını soruyor, o da işteydi, gelir merak etme yazmış. yine kadın, kocasının kendisini aldattığını falan da yazmış hatta acık acık cumlelerle yazmış, benimki de bunları bana anlatma bana ne bunlardan demiş. Ara ara napıyon yazmış benimki cevap vermemiş. birkac aylık yazışma var ama daha cok kadın yazmış benimki de geciştirmiş ya da cevap vermemiş. Bunu gorunce cok canım sıkıldı, kavga ettim, evli barklı kadın sana yazıyor ve rahatsız olmuyor musun hoşuna mı gidiyor dedim. Yemin billah ediyor, kadın anlamıyor, iş yerine de geliyor, iş yerindeki herkese boyle mesajlar yazıyor, istersen arkadaşlarıma sor iş yerine gel dedi. Niye engellemedin diyorum, engelleme nasıl oluyor ki diyor, sonra ben engelledim. Erkek arkadaşımın kadına sıcaklık gosteren bir mesajını gormedim ama cevap vermesi hata bence. Dediği gibi kadın iş yerindeki diğer erkeklere de boyle şeyler yazmış hatta bir tanesi karısıyla boşanma noktasına gelmiş. bu olay midemi bulandırdı. Bir diğer konu ise: Bir sure once facedeki beğenilerinde iddaa sayfasını beğendiğini gordum idda oynuyor musun diye sordum arada oynuyorum dedi. Dun akşam, facedeki zaman tunelinde paylaşımlarına falan bakıyordum. Bir arkadaşı iddaanın bile sensiz tadı yok yazmış. Başka bi paylaşımında kendisi iddaa tahminlerinden bahsetmiş. Ben de bunun uzerine tekrar konuyu actım, en son ne zaman oynadın diye sordum, en son mayıs ayında oynadım dedi. İdaa oynamanı istemiyorum, rızkını kumara vermeni istemem dedim. Ben bağımlı değilim oynamazsam oynamam bir şey kaybetmem dedi. Arada oynuyordum zaten dedi. Ben de hic oynamanı istemiyorum evlendiğimizde oynarsan hayat ikimize de zehrolur bu benim kabul edebileceğim bir şey değil dedim.Bana abartıyorsun, beni tehdit ediyorsun, strese sokuyorsun yuzde yuz değişemem ben boyleyim daha onceden de biliyordun bitirseydin neden bu zamana kadar uzattın dedi. arabası, motoru var, bir de ailesinin verdiği evi var.bağımlı olsa bunlar olmazdı diye de duşundum tabi. dunden beri konuşmuyoruz. İcime sinmiyor sizler ne dersiniz?