Neden erkekler dengesiz davranırlar??
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Neden erkekler dengesiz davranırlar??
-
02-10-2022, 20:52:47Arkadaşlar calıştığım işyerinde birbirimizden hoşlanıyoruz.bunu arkadaşlarımız aracılığı illede birbirimize duyurduk.aramız cok cok iyi idi cok iyi arkadaştık arkadaşıma beni bekleyecek mi diye sormuş evet demiş bekleyecek..Muhabbetimiz sohbetimiz cok iyi iken birlikte aktiviteler yaparken ve mesajlaşırken kendisinde ustu kapalı hoşlandığını hatta aşık olduğunu soledi ..ama bir sure snra birden beni beklemesin olmayacak demiş arkadaşa..bende bunun uzerine yuz yuze konuştum tamam zmaan dedi işim gunum duzgun değil askerliğim var başka sorunlarım var vs.. dedi ailesi akrabalarının kızını istiyormuş konuşması icim baskı yapıyorlarmış ole dedi eee dedm bana dedklerin ne olacak hepsi dogru gercekten zaten ben “ya kalbime ya mantıgıma yenileceğim “ dedi ne demk oluyor bu dedm zaman ruya dedi tamam nasip herşey dedm ole kapandı.yine bizim aramız cok cok iyi konuşuyrz şakalaşıyoruz.aradan bi ay geciyor yine yuzume değilde arkadaşa beklemesin ya boşuna olmayacak diyor bu cumleden snra arama mesafe koyup hic bir şeklde selam vermedim suratına bakmadım aynı ortamda isem cıktım girmedm oraya vss... bu sure zarfında oo cok uzgun kotu duruyordu butun arkadaşlar neden ole diye sordular bilmediğimi soledm faln kendisinde bakıyor ama konuşmuyordu bi bucuk ay bu şeklde surdu hic konuşmadan yine bu surenin sonunda kendi yavaş yavaş laf atma muhabbet kurmaya başladı araya farklı bi arkadaşı sokarak yine mesaj attı bi aydır da mesajlaşıyoruz ama hala bi teklif acılma tam anlamıyla yok neden bu şeklde yaptı ????