Merhaba kızlar iyi geceler herkese umarım derdimi fazla uzatmadan yazarım.
3 sene olmak uzere olan bir ilişkim vardı son donemleri iyiyken cok iyi kotuyken cok kotu olan inişli cıkışlıydı.
Cok fazla kırgınlığım olduğu icin ayrılmak istedim kendimi guclu hissettim ve bitirdim ama surekli ozledim yazdı. Ama ozledim diyip yok oldu ve kendisi bunu bir adım olarak goruyor. Bence bir adım değil ama.
4 gun hic iletişime gecmedik ardından o yazdı yine ozledim dedi ama ben istedipi tepkiyi vermeyince ofkeden cıldırdı. Ben ağladım o ağladığımı gorunce ustume geldi. En son bende patlama oldu dedim madem dediğin gibi biriydim niye yazdın niye ozkedin ozleme artık beni. Dun gece boyle kavga kıyamet gecti.
Bugun ben ofkemi bi kenara bırakıp ona aslında toparlarız ama cok emek gerekli. Benim tek başıma buna gucum yok ofkeni yenip kalbini hissedersen o zaman her şey iyileşir dedim ama bunu uzun uzun anlattım. Cevap bile vermedi.
Bu arada 3 gun once vece bana seni seviyorum yazmış ben tepkisiz kaldım kırgınım diye.
Şimdi bu işin sonu ne olacak?? Bi erkek yalnız kaldığında anlar mı hatasını ?? Sizce ben ne yapayım ?? Aklınıza icinize ne gelirse soylerseniz cok sevinirim
Acaba sonu ne olacak ??
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Acaba sonu ne olacak ??