Merhaba herkese, umarım mutlu bir hafta geciriyorsunuzdur.
Nişanlılık doneminde birisi olarak yine sacmasapan olayların olduğu bir surecten geciyorum. Bu saate kadar telefonda konuştum ve her kafadan bir ses cıkmasından başım ağrıdı artık. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Eski konularımı okuyanlar bilirler, konu nişanlımın ailesiyle tanıştığımdan beri benden sebepsiz bir şekilde hoşlanmayan, net bir kavgamızın olmadığı ancak aramızda bir "soğuk savaşın" olduğu (şu an pek soğuk sayılmaz ya) eltimle ilgili.
Ben ailemden ayrı bir şehirde kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annemler de bana ziyarete geldiler, normalde sıklıkla gelip gitmezler. Bir sure daha bende kalacaklar. Bu arada annemlerden kastım annem ve babaannem, babam yok her zamanki gibi yurt dışında, neyse. Sağ olsunlar kayınvalidemler annemler gelince bizi yemeğe davet ettiler. Eltim tatildeydi o sırada, yemeğe katılmamıştı. Babaannem de bizim de onları yemeğe almamız lazım deyince ben de onları yemeğe cağırdım ama eltimi ozel olarak aramadım yani, zaten normalde de pek hazzetmiyorum. Aklıma gelseydi arardım aslında ama kayınvalidemlerle olan yemekte olmadığından mıdır nedir, aklımdan cıkmış. Eltim tatilden donmuş (gittiğinden dahi haberim sonradan oldu, donduğunden hic yok), kayınvalideme mi gelmek istemişler benim yemeğe alacağım gun nedir, kayınvalidem de "Biz Astoria'lara yemeğe gidiyoruz o gun" demiş. Tamam beni normalde de pek sevmediğini biliyordum ama kıyametleri koparmış eltim. Yok beni niye davet etmedi de bak işte goruyor musun beni ne kadar sevmiyor da benden nefret ediyor da... Astoria'ya giden benim yuzumu gormesin'e kadar vardırmış. O kadar uzuldum ki... Kayınvalidem anlattı bir de bunları bana keşke anlatmasaydı. Nişanlım da olaya dahil olmuş, "Sen Astoria hakkında nasıl boyle konuşabilirsin, onunla kendini kıyaslayacaksan sen git bu aileden" demiş o da, olaylar olmuş bir suru. Kayınvalidem anlatınca gittim nişanlıma sordum inanamadığım icin, o da boyle olduğunu soyledi. Yemek daveti iptal oldu haliyle, yani aslında onlar gelmek istediler de ben kabul etmedim boyle olunca. İcimden gelmedi. Eltimi aradım acmadı, eşini aradım o da meşgule attı geri donmedi.
Ya kızlar, cok uzgunum. Cok bozuldum. Hadi ben yemeğe davet etmemiş olayım, bu kadar nefret edeceğin, "Astoria'ya giden benim yuzumu gormesin" dedirtecek kadar ne yapmış olabilirim sana ben? Yine de aradım, vallahi ozur de dileyecektim. Mesaj falan atayım mı sabah durumu acıklayan bir şekilde, ne yapayım? Başım ağrıyor artık. Babaannem de ayrı sinirlendi evde, "Arayacağım ben konuşacağım" dedi, karışmasın diye onu zor zapt ettim. Annem deseniz ne oldu anlamadı bile. Kardeşim deseniz ayrı sinirli. Ya ben ne yapacağım boyle, bu kadın evlendiğimde beni cok yıpratacak buna eminim artık.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Hatalı mıyım?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hatalı mıyım?