Gorucu usulunde fotoğraf ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gorucu usulunde fotoğraf ?
-
02-10-2022, 20:47:45Calıştığım yerde iletişimimin olmadığı bir ablanın eşinin arkadaşı varmış. Efendi biri olduğunu duşunduğu, karakterini beğendiği biri varmış eşinin. Tanıdığım arkadaşlarım vasıtasıyla bayan arkadaş gelip benimle de konuştu. Bir tanışabilir misiniz, duşunur musun diye sordu. Ben aslında duşunmuyorum dedim ancak arkadaşlarım surekli duşunmuyorum dememin yanlış olduğunu, bir şans vermem gerektiğini soylediler. Bahsettikleri kişinin fotoğrafını gosterdiler normal duruyor. Benden de eğer sakınca olmazsa bir fotoğraf istediler karşı tarafa gostermek amacıyla, fotoğrafı gosterdikten sonra sileceklerini soylemişler ancak doğru mu olur bilmiyorum. Ben bu konuda cekimserim, fotoğrafımın herhangi birinin telefonunda olmasını istemem acıkcası ne yapacağımı bilemedim. Bayan arkadaşı tanıyan arkadaşlarıma sordum guvenilir, duzgun biri mi diye onlar da tanıdıkları kadarıyla duzgun bir bayan olduğunu soylediler. Siz olsanız ne yapardınız? Fotoğraf gonderilmesi normal midir bu şekilde?