Ben eşimi cok ihmal ediyorum doğum yaptığımdan beri ve bu durundan son zamanlarda aşırı rahatsızım. Aslında hem eşimi hem kendimi ihmal ediyorum,istemeden olan bir durum bebeğimin bitmeyen uyku sorunları yuzunden. Ve bu durum bizim aramızda haliyle bir gerginlik yaratıyor. Bende daha cok cunku vaktim cok kısıtlı olduğu icin gergin olup ona boş yere patlıyorum. Kızım bugun oğle uykusunu uyudu fakat şuan yaklaşık 10 saattir uyumuyor. Dun gece 23:30 da uyuyup sabah 9 da uyandı. Bence onun icin az bir uyku suresi cunku daha 15 aylık. Ama neyse sorun bu değil. Bugun uykusu vardı huzursuz diye erkenden yatırmayı planladım. 21:30 da uyutmaya başladım. E tabi bu sure şu ana kadar uzadı da uzadı. Saat neredeyse 23 oldu benim kızım 3 kez yatağına yatırdığımdan beri uyandı. Bir kez eşim uyutmaya calıştı bende o sırada cay koydum birlikte iceriz kızım uyuduktan sonra diye heveslendim

butğn hevesim kursağımda kaldı tabi ki,kızımı yerine gotururken yine uyandı.
Bazen anne olduğuma pişman oluyorum beni bu halleri hayattan soğutuyor. Şimdi muhtemelen butun gece uyanacak. Uyusam mı az oturup eşimle keyif mı yapsam,ne yapsam nerelere gitsem acaba
Cok gerginim vallahi bıktım.siz de benden bıktınız biliyorum. Ona uyku duzeni kurmak icin kendimi parcaladım ama yine olmuyor yine olmuyor. 23 den erken yatmıyor nerede hata yaptığımı anlamıyorum.