iyi geceler guzeller..
cok aşağılanmış hissediyorum
daha onceki konumdaki kişi ile kısa sure sonra bitirdik.. 6 ay sonra biri karşıma cıktı. ilgili sevecen bir adamdı..15 gun tanıma sureci artı 2 aydır beraberiz.
bu kişi ile goruşmeye başladık duygusal bir yakınlaşma oldu. 2 saat mesafemiz var. ilk ay zaten tanıma aşaması ile gecti. cay kahve sinema. o benim sehrime geldiği icin ailem yanımdaydı gunu birlik kaldı gitti. ikinci ay ara ara konu cinselliğe kaymaya başladı.
son bir aydır da bir yandan bana acık giyinme disarda demeye bir yandan benden dekolte foto istemeye başladı. en son ısrara dayanamayıp bir tane attım kısa bir elbise ile. erotik foto değil yanlış anlaşılmasın. bu arada burda iken elimi tutup optu sadece zaten kapalı alanda yalnız kalmadık.
bu kişi sabahtan başlayıp gece yatana kadar arayan soran on dakikada bir mesaj atan biriydi. fırsat buldukca yanima geldi. onceden cok kadın girip cıkmış hayatına. son bir yıldır kimse olmuyor dedi.
konular cinselliğe kaymaya başladıkca seni opmek isterdim seni arzuluyorum mesajları gelmeye başladı. ben de tatlı tatlı gecistirdim. bu arada yaşlar otuzlu yaşlar kucuk değiliz.surekli cok guzelsin aşırı taş fiziğin falan deyip durmaya başladı.
bu hafta sonu yanına gidecektim kalmaya. zaten ağustos ayında benim sehrime taşınacaktı. bugun ilgiliydi cok aradı ilgilendi. sonra şoyle bir konuşma gecti..
yanima geldiğinde seninle sarılıp uyumak istiyorum tenini hissetmek istiyorum sana yakın olmak istiyorum ama ilişkiye giremem senle.. ben de bu sacma muhabbet ustune sinirlensem bile belli etmeyip niyetini anlamak icin sakın sakın sordum neden diye. sandım ki daha erken diyecek değerlisin diyecek. dedi ki daha once bir kız hamile kaldım demiş iki ay psikolojisi bozulmuş coo ve ustelik yalan cıkmış o yuZden kadınlardan uzak duruyormuş penetrasyondan soğumuş ustune hastalıktan korkuyormuş.. kızlar hamile kalıp erkeği bağlamak istiyormuş. bir de hiv varmış kondom bile yırtılirmis. doktor edası ile anlattı bunları. ama sevişmek istiyormuş benimle. bu arada daha once ilişkim oldu biliyor ve pek bunu kafaya takmıyor.
ellerim titredi sakinligimi korudum. peki deyip telefonu kapayip ona şunu yazdım.. vereceği tepkiyi son kez gormek istedim cunku soktaydim. biliyorum o an gostermem lazımdı ama cok şaşkındım .+ olanlar o:
- benim boyle bir talebim olmadı zaten ama soylediklerin icin kelimeler tarifsiz.
+ anlayış gostermen yeterli benim icin. kendimi ifade edebildim sanırım..iyi ki varsın seviyorum seni
- ne demek . sırf tepkini ciddi ciddi gormek icin susup dinledim. mesajını aldım kardeşim selametle
+dalga mi geciyorsun sen benimle?
en son bunu yazdı heryerden silip engelledim.. iki aydır ilgili seven adam bu mu? bunun derdi ne? yatacak kadın yerine koydu desem o bile değil.. sinirlerim cok bozuldu..
gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- gebe kalmandan korkuyorum diyen sevgili