Herkese iy akşamlar umarım konum yanlış anlaşılmaz .Akşamuzeri sosyal medyaya bakarken oyle selamlaştiğim bi kız arkadaş sozlenmiş eh hayırlı olsun elbet şaşkınlık noktam şu: Bu arkadaş 32 yaşında daha ya sozlusu resmen amca gibi birşeydi ya okadar uzuldum ki hem onun adına hem kendi adima 30 u gecenlere ne yani bu kadarmi buyukler talip olcak hayır buyuk olmasini gectim adam amca gibi duruyor ya sinirim bozuldu gecende bana birini soylediler fotoğraf atın dedim bi baktım oda ayni resmen bi amca cıktı ben niye istediklerimle olmadığımı şimdi anladım valla demekki yaşı sorun ettiler ama ben teyze gibi durmuyorum

)) sorun yaş kesinlikle değil 20 yaşında biri beklemiyorum yanlış anlaşilmasin 35 de olabilir ama genc gozuksun istiyorum ya cokmu şey istiyorum dersiniz oyle aman cok yakışıklı olsunda değil sadece genc gozuksun

) bu arada şunu da diyeyim arkadaşa uzulme sebebim yanina farklı birini yakıştırırdım ondan dedim sadece evlenmek istediğini biliyordum acaba dedim zoraki gibi birseymi yapti anlamadım