Yalnızlıktan bıktım !..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yalnızlıktan bıktım !..
-
02-10-2022, 20:44:45Evet kızlar... yalnızlıktan bıktım usandım.. hayatımda biri yok ama artık evlenip yuva kurmak en azından hayatımda guvenebileceğim bir erkek olsun istiyorum ... sevmek sevilmek ihtiyacı insanoğlunun doğasında var biliyorsunuz.. bi diğer konu da ailemle yani kardeşlerimle ozellikle ablalarımla aram o kadar kotu ki..☹... yaşım 30 .. cok sağlıksız bi ortamda buyudum, kotu bi cocukluk gecirdim.. ailevi sorunlar.. derinine inmek istemiyorum cunku cok uzun karışık konular... mesela gecmişte iyi sevgililerim oldu.. bana her manada destek olan.. ayırmak icin her turlu camurluk yaptılar.. işin kotu yanı bunda da başarılı oldular..☹ Artık yemin ederim sevgiyi aşkı bıraktım birazcık guvenebileceğim birini bulsam.. hic duğun dernek istemiyorum... nikahı kıyıp pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum.. ve yuzlerini mecbur kalmadıkca gormek bile istemiyorum... bu zamana kadar erkek kısmına hep doğal oldum.. plansız yaşadım, icinden geldiği gibi davrandım ama sonuc olarak yalnız kaldım...