Arkadaslar nasilsiniz su aralar bazi bazi istifa etmeyi ve turkiye'ye donup bir sure hicbir sey yapmadan aile evinde yasamayi dusunuyorum. Soyle bir 4 5 ay. Sabah sahilde yuruyus yaparim sonra yoga yaparim aileme yemek yaparim kitap okurum bazi sinavlara hazirlanirim is basvurulari yaparim. Ailem razi. Tek sorunum hicbir birikimim yok yani bu surede baba parasi yiyecegim ve belki cok uzun sure issiz kalacagim. Ve belki psikolojim daha kotu olacak.
Bugun gunlerden pazar hala rapor yetistirmeye calisiyorum gunde 16 saat calisiyorum gunesin altindayim 14 aydir dogu afrikadayim evimden akrepler Dev orumcekler cikiyor evde sicak suyum yok kazandigim para degmez sefim acil bir hukuki isimi halletmek icin bir gunluk izin istedigimde bagiriyor surekli stres surekli yorgunluk.
Turkiye'ye donersem coook uzun sure evde oturup baba parasi yeme riskim var ekmeklerimi kariyerimi cope atmis olacagimdiye korkuyorum. Ama bir sure hicbir sey yapmadan dinlenmek en buyuk hayalim. Ne yaparsiniz siz olsaniz? 31 yasindayim.
Calismak istemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Calismak istemiyorum