Herkese merhaba, eşimle Antalyada bu yaz bir siteye taşındık. Eşim oturduğumuz aynı apartmandaki bir kadınla surekli tartışmalı oldu. Konu da bisiklet mevzusu kadın bisikletini hep apartman koridoruna koyuyor ve eşim buna cok sinirleniyor. Bir de eşim biraz muhafazakar bu yuzden de bu kadından pek hoşlanmıyor. Kadınla biraz da merhabamız var. Kadın yabancı, turkcesi cok iyi olmadığı icin de pek muhabbet edememiştim. Ben bisiklet konusunu pek takmadığım icin şahsen onunla da bu konuyu hic konuşmadım ama keşke konuşsaymışım. Eşim biara kapısına gidip bağırdığını soyledi hatta kadına. Ben de kızdım tabi ona. Sonra etraftan, konu komşudan kadının karateci olduğunu oğrendim. Bunu eşime soylediğimde biraz duruldu artık bu olayı gundeme taşımamaya başladı. Bu sabah ise eşim ekmek almaya gitti donduğunde cok kotu durumdaydı. Yuzu gozu şişmiş dayak yemiş gibiydi. Olayı oğrendiğimde ise o yabancı kadınla dışarda karşılaşıyor kadın buna ne bakıyorsun diye cıkışmaya başlıyor. Aralarında sozlu munakaşa başlıyor. Ve kadın eşimi yere seriyor. Sorduğumda eşime nasıl baktın diye ben bakmadım hicbir şekilde, bana iftira attı dedi. Eşime pansuman yaptım. Ondan sonra kadınla konuşmaya gittim, eşimden habersiz tabi. Kadın eşimin ona rahatsız edici baktığını ve giydiği şorta laf ettiğini soyledi. Bunu duyunca icimden bir oh dedim ama kadına kızdım tabi, soylendim biraz. Ama şimdi asıl sorunum eşim burdan taşınmak istiyor. Ve ben de istemiyorum. Onu anlıyorum fakat onun yuzunden taşınmak zorunda kalmak canımı sıkıyor ayrıca cok uzun bir iş.