Kizlar herkese iyi geceler. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ozellıkle bdv'yi. Şimdi benim bir derdim var hemde oyle canımı acitiyorki gunah olduğunu bilmesem kendimi oldureceğim o derece.
Konuyu uzatmadan mevzuya girmek istiyorum. Daha once basımdan bir nişan gecti cok kısa sureli. anlaşamadık ( uzun uzun anlatsam roman olur kısaca aileler uyumsuzdu) neyse aradan biraz zaman gecti daha onceden tanidigim aileminde tanıdığı bana aşık olduğunu soyleyen bir adamla konuşmaya basladik oyleki beni ailesinden herkes biliyordu babası babama anneme surekli olsun bu iş tarzında konuşuyordu. Neyse ben tamam dedim konuştuk anlaştık daha oncesindende tanıyorum ya hepsini sorun yok diyorum gozum kapalı guveniyorum.
Ailesi buyuk nisan yapamayız dediler tamam dedim . Fazla altın takamayız dediler hic kimsenin bana altın takma mecburiyeti yok isterseniz hic takmayın dedim . Nişan oldu aradan 6 ay gecti evimize toplamda 2 yada 3 sefer geldiler oturmaya oda toplu davet şeklinde resmen yalvarıyordum gelin diye . Nişan alışverişi falan asla yapılmadı zaten boyle şeylere takan biri değilim. Sonucta kimse bana ayakkabı yada kıyafet almak zorunda değil
Ama en son beni en zayıf noktamdan vurdular annem kayınbabami aradı abi duğun yaklaştı ( iki ay var ) hic değilse el gorduluk birşeyler alın gelininize dedi adam anneme bağırdı cağırdı kapattı hani birşeyler alın derken altın falan değil duğun icin alışveriş yapılıyor ya onu kastetti . Ondan sonra kp bizim eve hic gelmedi aramadı sormadı nişanlıma dedim defalarca bak ben onlardan birşey istemiyorum ses etmedim bugune kadar bundan sonrada etmem ama anneme bu şekilde davranmasın bir iğne bile almadınız yine ses etmedim dedim . Ama yok guya bana altın takmış ben saklamışım vs vs herkese oyle demiş
Nisanlimda pasif ailesinin ağzına bakan biri bende dayanamadım kizlar annem cok ağladı attığı iftiralar yuzunden kpnin. Bu kadar alttan almışken birde kaldırdı dediki senin el değmiş kızını aldık daha ne istiyorsun. Bende attım yuzuğu . Şimdi cok korkuyurum kizlar birdaha mutlu olurmuyum acaba bir daha sevip sevilirmiyim yada iki kere nişan atmış biriyle evlenmek isteyen istesede başına kalkmayan biri cıkarmı karşıma. Cok caresizim kizlar uzun oldu k. Bakmayın
Cok doluyum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cok doluyum