Dun 1 saatlik bir mesafeden misafirlerimiz geldi,dayım yengem,18 yaşlarında erkek kuzenim ve 24 yaşlarında kız kuzenim. Sanırım 2-3 gun daha burdalar. Dayım yengem ve erkek kuzenim ust katta annemde kalıyorlar,kızkardeşim ve kiz kuzenim gece bizim evde kalıyor. Gunduz beraberiz.Kuzenlerim canlarım, yengem ve dayım da oyle ama (parmagimin titremesinden cok zor yaziyorum) dayımın bir hareketini gordum.
Eşim iki kızım ve dayım balkondaydı, eşimle kucuk kızım iceri girdi, buyuk kızım dayimla balkonda kaldi. Ben belli etmeden izliyorum. Dayım kızımın kolunu gidikladi,kızım kikirdadi 'yaa..yapma'filan dedi kurtulmaya calıştı.Sonra yanıma geldi,dayım da arkasından poposuna bakti. Yemin ederim o an duşup bayılabilirdim. Ilk an hadi sakalastilar diyelim,bu poposuna bakma nedir?
Sizce ben napayım? Nasıl emin olunabilir ki. Biz yanına gitmeyiz o da defolur gider ama benim aklım yaşadığı yerdeki kızımın yasiti bir kızda. Dayım haftaici uzak bir yerde calışıyor,haftasonu ailesinin yanına gidiyor. Bir başka dayımın torunuysa dayımlarda kalıyor. Bu kız da benim kızım gibi 6bucuk yaşında ve annesiyle babası boşandığı icin dayimlarda kaliyor. E iki dayım aileleri de evleri yakın diye hep beraberler. Dayım gercekten hissettiğim gibi bir pislikse benim yapabileceğim şey nedir? Ben artık normale donemem