Ilgisizliginden dolayi ayrildim ama hala seviyorum. Detayi okur musunuz lutfen?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ilgisizliginden dolayi ayrildim ama hala seviyorum. Detayi okur musunuz lutfen?
-
02-10-2022, 20:29:15Arkadaslar, 4 aylik iliskim vardi. Kendisi cok iyi niyetli ve bir o kadarda dengesiz. Ilk aylar bemimle cok ilgileniyordu. Heran mesaj atar,arardi. Ama son 2 ayda durulduk, mesajlarima gec doner oldu, arkadaslarina oncelik verir oldu, beni bunaltma dedigi bile oldu. Ben balik burcuyum ve cok alinganim. Bu arada tam sinav stresi yasadigi donemde tanismisiz. Surekli kurstaydi kpds sinavina hazirlaniyordu. Ikimizde yeni mezunuz. Is bakiyoruz ayni zamanda. Yani tum stresler ust uste geldi aslinda. Bana sinav yuzunden boyle gibime geldi. Kendide bikac kez dile getirdi bunu.. ama iliskimize cokca yansitti. Son ay hic elimi tutmamaya basladi, arkadas gibi gezdik.. ben artik dayanamadim ve ayrildim tek mesajla. O ise cevap olarak "ben seni hic bir zaman uzmek istemedim, hersey iyi olsuk istedim ama mutlu edemedim, bir sure arkadas kalalim istersen" dedi ve ben kabul etmedim. 4 gun gecti ve pisman oldum. Onu hala seviyordum. O ise bana karsi cok soguk ve birazda sinirliydi bu tavirlarimdan dolayi...bir sans istedim ve bana "su an tatildeyim nolur kafami dinleyim biraz birak beni"dedi. Tamam dedim sonlandirdim mesaji. Sizce bana doner mi? O cok iyi niyetli ama bana karsi nedense umursamaz gibi geliyor. Ya da sinav, is stresi derken benden mi uzaklasti. Ne yapmam lazim. Cok ozledim onu? Sizce bu iliski ne olur? Amaci ne? Ben ne yapacagimi, nasil davranacagimi sastim.