Merhaba arkadaşlar yani en son olaydan başlamam gerekirse evde bocek cıktı ama ilaclama şirketi dahi şaşırdı. Bina yeni, eşyalar yeni, ev temiz. Dip koşe her hafta temizlik yapan bir insanım. Her duyan nazar dedi absurt olaylar hep sizi buluyor dedi şu an o kadar sinirlerim bozuk ki. Butun duzenim alt ust oldu. İlaclama sonrası ne var ne yoksa her yeri yıkıyorum, siliyorum. Eşimle ne zaman bir plan yapsak bir şeyler doğru gitmiyor. Mutlaka bir sorun cıkıyor. İş arıyorum olacak diye duşunduğum işler olmuyor. Mesela tam olumlu donuş alıyorum, bir anda alımı durduruyorlar şirket sizin sureciniz olumlu geciyor ama ne zaman arayacağımız belli olmaz diyorlar. Hamile kaldım, kimyasal gebelikle sonuclandı. Şimdi korunmuyoruz hamile de kalamıyorum. Ne zaman guzel bir şey olacak olsa tersine donuyor artık cidden psikolojimi zor tutuyorum ayakta. Nazar değebilir mi gercekten ya da kotu şans var mı? Duğunumde bile ilk dansı eder etmez topuğum kırıldı. Duğun albumum dahi yok surekli bir aksilik cıktığı icin. Hic boyle duşunmuyordum ama herkes nazar nazar diyor, gercekten cok bunaldım hem dertleşmek icin hem de hic boyle başına bir şeyler gelen var mı sormak icin yazdım. Uzun geldiyse ozur dilerim.

***Kimseye kotu niyetle yaklaşmadım burda ve gercekten cok kotu hissediyorum kendimi. Sinirlerim bozuldu butun evinizin alt ust olduğunu duşunun taşınmaktan daha beter. Bocek cıktı, oldurdum değil yani durum. Gonulden istediğim hic birşey olmuyor. İsyan etmiyorum bunun icin hep iyi bi sebebe bağlamaya calışıyorum ama cok zorlanıyorum artık.