Selam kizlar.
Hepinize saglik,sihhat dilerim. Cunku kalkip kendin isinizi gucunu,yemegini,temizligini yapamayinca o durumda olunca istemek de cok zor.
Simdi bir hastaligim yok Allaha şukur,olanlari da anladim ziyadece.25yasindayim. 1 yil olacak evliyim ve 4 aylik da hamileyim. Ilac kullanmama ragmen,o ay duzensiz ictim diye heralde Kpssye hazirlanirken,bir baktim gebelik var. Ogrendigimde şok oldum. Kabullenemedim. Hic hazir degildim. Bekar evimde,ailemden ayri yasadim,okudum hep. Evliligi oturtayim,guzel yemekler yapmayi ogreneyim,atanayim ozel okullarda calismanin bir garantisi yok diye dusunuyordum. Esim de dogru insan mi diye arada yokluyordum kendimi. Evlenince bazi seyler farkliydi cunku...
Gel gelelim ilk aldirayim dedim daha var mi yok mu belli degildi,kese varsi sadece kalbi atmadan aldirayim dedim cesaret edemedim,korktum. Gel zaman git zaman 4 aylik oldu. Bulanti,kusma,halsizlik... cok zordu benim icin. Ailelerimiz de uzakri,arkadasim da yok. Bi kocanin eline baktim yemek yapsa yesem diye,ortalığı toplasa vs.. calisiyor bir yere kadar yapabiliyor acim diye agladim ama kimse yok yemek yapacak,verecek. Şampuanından tutun,bulasik deterjanina her sey koktu 3 ay salonda koltukta yattim sadece. Kilo verdim. Disarida yedimse yaramadi cikardim... 2 gun once cinsiyetini ogrendik. Kiza benziyor denildi kendimi ona alistirdim. Biliyorum icinizde kizanlariniz olur,ama kiz olur bana yoldas olur diye cok istedim ama erkekmis. Erkek evlat kotu mu hayir tabii ki,hatta anneye daha duskun olur derler. Ama ne bileyim gonulden biri geciyor iste. Kpssde olmadi. Gonlumce gelirim de yok,hala yemek yapamaz haldeyim ve cinsiyeti ogrenenince esim aa tuh bee ben kiz istiyordum dedi. Ben deeee diyip boğurerek aglayasim geldi ama olsun dedim alistirayim diye.
Allahim affet boyle dusundugum icin ancak hem plansiz,istemedigim anda oldu ve gonlumden gecen de olmayinca cok kotu hissettim. 16.haftada sanirim ki kesin cinsiyettir. Vardir bir hayri elbet. Dert mi bu anlattigim degil,paylasacak birini aradim sadece. Cunku etrafinda herkes kendi derdinde. Ailem bana biraz kizdi atanip cocuk yapaydin diye. Sizlere yazayim dedim... iste boyle. Biraz kabullenememek...
Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve ac,psikolojisi bozulmus ben...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve ac,psikolojisi bozulmus ben...