Merhaba kızlar sırf beni dun geceden beri ağlatan sorunum icin uye oldum..Belki kiminiz icin kucuk sorunum ama o kadar kırıldım ki esime.
Ben daha 1.5 aylık evliyim.Ben 30 eşim 40 yaşında.Aramızda 10 yas var ve ben bunu hic problem etmedim.Dun gece eşimin telefonundan gecmiş mesajların icinden fotoğraflari alırken amcası ile biz daha nişanlıyken yapilan bir yazışmasini okudum.Amcasının karısı yani yengesi esime bir kiz bulmuş ve esimden birkac fotoğraf atmasını istiyorlar.Eşim ise aynen şunu yazmış..Benim.goruştuğum ve tamamına erdirmeyi duşunduğum biri var.Cok guzel boylu poslu değil ama iyi bir kız.
Esime gosterdim.İlk once mesajlarini okuduğum icin tepki gosteedi.Sonra amcama ne deseydim cok guzel bir kız mı buldum deseydim gibi sacma bir acıklama yaptı.Dedim sırf iyi biri oldugum icin mi evlendin ?Ne alakasi var ben seni begenmesem evlenir miyim?Bir dediğini iki etmiyorum.Sevgimi.gosteriyorum.Olumsuz huylarimi senin icin değiştirmeye calışıyorum vb bişeyler dedi.Gercekten de oyle arkadaslar ama o mesaj gercektem beni cok kırdı.Ayrica cevrem tarafından ve eşimin ailesi cevresi tarafından da cok beğenilen guzel bulunan biriyim.Eşimin fiziksel beğendiği ozelliklere de sahibim.Sadece boyum uzun değil...
Belki sacmaliyorum ama.bilmiyorum gururum cok incindi.Başka bir erkek dese umrumda olmaz ama kocamın beni guzel bulmama dusuncesi beni o kadat cok uzuyor ki.Evde de cok ilgilidir sarılır oper ama o mesaj neden neden aklım almıyor.Bir insan neden birisi var ama cok guzel değil Uzun boylu değil givi sacma bişey yazar.Lutfen yardimci olun.Ben suan gercekten sağlıklı dusunemiyorum.Evliligimin en guzel gunlerini bu sekilde gecirmek istemiyorum.Dune kadar herşey cok guzeldi.Keşke o mesajı okumasaydim...
Daha yeni evliyim?...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Daha yeni evliyim?...