Beynimi kemiren 3 konu var ve artık hepsini yaşayıpta gorsem diye dua ediyorum. 1.si Doğum izni sorunuydu ama iyi kotu onu cozdum kafam da ama diğer 2 konu yaşamadan bilemeyeceğim cinsten. Aslında birbiriyle bağlantılı burada bu durumu yaşayan var mı yok mu bunu da merak ettiğim icin konu acmak istedim.

Ben evlendikten sonra vajinismus olduğumu farkettim sonra buradaki dostlarımın sayesinde bu durumu yendim ve 2 - 3 ay sonrasında hamile kaldım. 28+1 haftalık hamileyim ve doktor hamileliğimin başından beri cinsellikte kısıtlama yapmadı serbest dedi her sorduğumda ama ilk 3 ay eşimde bende ne olur ne olmaz diye cinsellik yaşamadık bebeğe zarar vermekten korktuk. 3 aydan sonra deneyelim desekte nasıl desem ben kendimi rahat hissedemedim şuan bile buyuyen karnımdan dolayı kendimi rahat hissetmiyorum ve haliyle yine cinsellik olmuyor. Bu bizim icin hamilelik boyunca sorun değil kendi yontemlerimizle ilişkimizi ayakta tutuyoruz ama merak ettiğim 2 şey var.

1.si ben normal doğum olmasından yanayım ama tabi o anda işin seyri nasıl ilerler bilemiyorum. Konuştuğum birkac kişi biz doğuma kadar hic ilişki yaşamadık ve hic acılmam olmadığı icin sezeryanla doğum yaptım dedi. Birkac forumdaki arkadas ise yine hic ilişki yaşamadığını ancak acılmasının olup normal doğum yaptığını belirtti. Bunu doktoruma da sorucam cunku cok kafama takıyorum gercekten boyle birşey var mı tamam doğumdan once ilişkiye gireni doğumu kolaylastırdıgını soyleyenlerı duydum da acılmayı etkılemesı hakkında bır duyumum cok yoktu.

2.si eşimle denemeye niyetlenınce afedersınız ama vajına sankı genc kızlıgımdakınden bıle darmıs gıbı gelıyor acıyacak hıssıne kapılıp devam etmıyorum kacıyorum resmen ama bir yandan da korkuyorum doğumdan sonra ya yine başa donersem ilişki yaşayamazsak yeniden yenmem gerekırse diye.