Erken Doğum yaptım 31 haftalık doğdu bebeğim 40 gun kuvezde kaldı 2 hafta once hastaneden taburcu olduk . Bebeğimiz eve geldiğinden beri ben bebeğin odasında yatırıyorum . Bazen kayınvalidem bakıyor ona devrediyorum geceleri o zaman yatak odasına gidiyorum uyumaya eşimin yanına . Eşim bebek cıktığından beri bana karşı soğuk noldu niye boylesin dediğimde de iş stresi diyor iş yerinde mutsuzum diyor . Doğumdan sonra 40 gun bitse diye sayıklayan adam şimdi beni istemez oldu . Ben sordukca sinirleniyor başka kadınlar mı sevişiyorum ne oğrenmeye calışıyorsun işimde mutsuzum dedi . Ben de ustune gitmiyorum gittikce şımarıyor . Bir de bebek eve geldiğinden beri eşimle hic anlaşamıyoruz surekli tartışma ama oyle sesler Yukselmiyor sadece geriginlik oluyor aramızda ben de eşime dedim bak dedim sorunlarımızı oturup konuşalım boyle olmaz dedim . Ona da yanaşmadı . Neymiş annesi varmış biz odaya cekilip konuşursak yanlış anlarmış. Dışarı cıkalım diyorum annemi cıkarın icin kullanıyorsun dedi bana. Ne yapacağımı şaşırdım. Asıl sorun dun Kayınvalidemin oğleyin birden suratı asılmaya başladı sebebi de biz surekli tartışıyormuşuz bu iş yurumezmiş herşeyiniz var sizin ki azgınlık falan dedi . İşte ben ayakkabılarımı alıp cıkacaktım siz uyurken gitmedim . Eşim bunları duyunca herşey maddiyat değil kafaların uyuşması onemi olan dedi. Gizli gideceksen ben diye oğlun yok her karı koca arasında olan şeyler dedi . Bu iş yurumez dedi eşim de ne istiyorsun yarın boşanma davası mı acayım yapıcı olacağına kırıcı oluyorsun dedi..beni deli eden de cocuğu da alıp gideyim dedi sen nasıl alıyorsun cocuğumu dedim ustune atlayacaktım. Yok memleketten annen baban gelsin dedi ben de aileler mi karar verecek bizim geleceğimize dedim. Şu yaşadıklarıma inanamıyorum kayınvalidem benim gozumde iyi biriydi ama beni şoka uğrattı. Eşim desen cok ağr şeyler dedi o esnada ben bekarken daha rahattım yok dışarı cıkıp karı ya Kıza bakıyordum evlilik kotu birşey dedi