Cok utaniyorum ...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cok utaniyorum ...
-
02-10-2022, 20:20:39Kızlar 2 sene once bir donem sevgilim vardı adı X olsun .Yakin arkadaşım ayşe olsun .Aysenin de kankasi vardi .Hep beraber gezerdik o zamanlar hepimiz oğretmeniz yani.Bir gun benim sevgilim , Ayşe ve onun kankasi havuz a gidelim dedik.Benim sevgilimin omuz kısmınin asagisinda morluk vardi .Nereden oldu nasıl oldu bilmiyorum..Ben sordum ilk temizlik yaparken bi yere carptım galiba dun temizlik yaptım dedi .Neyse dedim cok ustelemedim.Ayse geldi kulağıma 'kızz yoksa sen mi yaptın dedi ".Ben de yok valla canım.ben de sordum ne olduğunu dedim uzatmadım ama bozuldum da .Sonra hep beraber biseyler yiyelim diye bir yere oturduk .O arada Ayşe ,kankasina X 'in omzu mor artik ne yaptılarsa dedi gulduler . Benim ve sevgilimin duymadığını duşunduler . Cok utandım.kizlar .Sonra donemin sonlariydi tayini cıktı gitti Ayşe ve kankasi. Ama bugun aradi bu hafta ici sana gelmek istiyorum diye .Bu olaydan.sonra goruşmedik.. Cok goruşmek de istemiyorum.Kendimi.tuhaf hissediyorum.Siz olsanız ne yapardınız kızlar?