Selam kızlar,bu kimileri icin kafaya takılacak bir şey kimileri icin de onemsiz olabilir o yuzden başlığı boyle actım. Konuya giriyorum...

Yaklaşık 2 yıldır evliyim,eşimle 6 senedir tanışıyoruz. Eşimi gercekten cok seviyorum ve onun da beni sevdiğini biliyorum. Elhamdulillah cok guzel giden bir evliliğimiz ve kucağımıza almayı beklediğimiz bir bebeğimiz var. 26 haftalık hamileyim. Dert olarak gorup goremeyeceğimi bildiğim konu ise ruyamda surekli eşimin beni aldattığını goruyorum. En son bu gece yine gordum ve sabah eşime anlattım o da sen niye surekli boyle ruyalar goruyorsun sacmalama vs dedi. Ben fizyoterapi okudum,dolayısıyla masaj dersi falan aldım. Eşim evlendiğimizden beri bana masaj yap bir gun diyip duruyordu nasip olmadı. Ruyamda eşim bir kadına masaj yaptırmaya gidiyordu ve onunla ilişkiye giriyordu. Sanki gercek gibiydi. Size sorum hamilelikte boyle ruyalar gormem normal mi? Daha once boyle ruyalar goren oldu mu? Yani 1-2 kez olsa neyse ama o kadar cok gordum ki canımı sıkmaya başladı.