Ah ettİm hukmunu merak edİyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ah ettİm hukmunu merak edİyorum
-
02-10-2022, 20:20:2219 yaşından beri hep calıştım, ilişkim olmamıştı sevdiğim ya da hoşlandığım birileri olmuştu ama bi şekilde olmadı işte. 29 yaşımın sonlarında biriyle tanıştım başta herşey cok guzeldi tam birbirimize goreydik oyle duşunuyorduk. evleniriz diye konuşuyorduk meğer soylediği herşey yalanmış yaşı bile, istihbarat teşkilatında gizli ajan olduğunu bile soyledi bu kişi bana sonra zor gunlerinde benden maddi destek istedi arabamı sattım destek oldum guya hayatında ben olmasam ne yapardı oyle diyordu sonra ilgisizlik kırıcı sozler istemiyorum ayakları bitsin dedim ben de bitti, ben de bittim , ilk defa sonsuz guvendiğim biriydi yıkıldım, yaşama isteğim kalmadı neyse paramı odeyecekti guya uzerinden 3 ay gecti hatırlatmak icin mesaj yazdım donuş olarak bana beni cok ozlediğini benden başka kimseyle konuşamadığını beni gormek istediğini soyledi ben de goruştum cunku seviyordum ve hatalarını duzeltmek istediğini duşunuyordum.biz yeniden goruştukten 12gun sonra sozlendi, ve bana soyleme gereği bile duymadı. hesap sorduğumda zorla olduğunu istemediğini ve karşıdaki insanı tanımadığını soyledi. ağladı sızladı neyse dedim olan oldu paramı ver tamam dedi. sonra veremedi veremedikce beni arayıp halinden yakınıp merhametimden ve zaafımdan medet ummaya devam etti ben de izin verdim hatalıyım tabiki. sonra sozu attığını soyledi inandım doner diye bekledim meğer evlenmek uzereymiş. kıza ulaşıp herşeyi anlattım ama ona inandı hem o şahıs oyle pisleşti ki o masum delikanlı ben yuva yıkan kadın konumuna duştum. paramı da alamadım. kendisi evlendi... şimdi ben bu hikayeyi herkese anlatıyorum heryere yazıyorum. ders alınsın diye.. oyle bir ah ettim ki ona rabbim asla ama asla gun yuzu gostermesin inşallah şu mubarek gunde insan ağzından bunlar cıksın istemez ama can yanınca ah diyor işte insan..