Bayanlar evleneli daha bir yıl olmadı ama evlendik evleneli maddiyat yonunden zorluk cekiyoruz bekarken maddiyat yonunden hic sıkıntı cekmemiştim guzel bir işim vardı ailemin durumu da cok iyiydi, evlenince durumlar farklı oldu ama bunu hicmi hic sıkıntı yapmadım evlilimizin ilk ayı eşim hic harclık vermeyip birde ustune bekarkenki kalan harclımı cuzdanımda habersiz alıp gitmişti ilk aylar baya baya parasız pulsuz gezdim.
Gorumcelerimle carşıya cıkardık onlar alışveriş yaparken ben benim ihtiyacım yok derdim
Şuan da hala aynı eşim ben istemeden duşunup harclık vermez, ben isteyincede cok zor veriyor cunku olmuyor du onunda o yuzden zoruma gitmiyordu. Ne kazanıyor ne ediyor hic birşeyini soylemiyor.
Bu hafta işleri iyiydi harclık istedim para kartta yarın cekip veririm dedi ertesi gun vermedi buda benim zoruma gidiyor. Olsada olmasa da ben istemeden vermiyor isteyincede mırın kırın ediyor bildiğiniz. Ben istemesem duşunupte vermez. Ne yapmam gerekiyor nasıl tepki vermeliyim cok zoruma gidiyor bu durum calışmama da izin vermiyor bu yuzden cok tartışıyoruz sırf bunun icin ailemi bile araya soktum yok diyor
Zaten sorunlu bir evliliğimiz var.
Bayanlar nasıl tepki gostermeliyim durum iyi değil zaten diye tepkisiz mi kalmalıyım?
Bu durumda ne tepki gostermeliyim ?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bu durumda ne tepki gostermeliyim ?