Kızlar gecen P.tesi yirmilik diş ameliyatı oldum.buranın en iyi hastanesinde, tam teşekkullu, cene cerrahı 10 senelik personelleri, yardımcı docent.35 yaşlarda hanım benim doktorum.
gel gor ki gecen hafta ameliyat sırasında bana karşı biraz sertti'acmıyorsun ağzını falan dedi, aceleye geldi sanki, smeliyat sonrası da yapmam ve yapmamam gerekenlerle ilgili sadece şunu dedi'15 dakika sonra tamponu at, 2 saat bişi yeme, sonra istediğini yiyebilirsin dedi.
netten araştırdığıma gore o gun icinde gargara dahi yapmamam lazımmış, cekilen yerdeki pıhtı duşerse cene kemiği iltihabı yapıyormuş.ya da parca kaldı icerde, ya da doktorun kendisi dediği gibi yan dişimin curuk kısmı kırıldı.bunlardan birii kesin oldu.ya da yan dişimin ağrısı vuruyor.ameliyattan7-10 gun sonra ağrılarımın bitmiş olması gerekirken;benim ağrılarım 4. gunden itibaren başladı.yemek yerken oraya bişi kacsa ya da o taraımla kazara ısırsam, beynim feci zonkluyo...genelde bişi yemezsem bir ağrı yok, sadece yaraların yerleri acıyo.ama yemek yerken işkence cekiyorum.yara yerleri yanıyor, iki dişim birbine değerse altlı ustlu ameliyatlı tarafta acayip acı cekiyorum.
Bundan nasıl bir ders cıkarmalıyım bilmiyorum.Oysa ben en iyi hastaneye gittim...Universiteye gidicektim ama sıra vardı.ara ara gelen bir ağrım vardı, yine yemek yerken ama şu an hergun m... ile başlayan ağrı kesiciyi almadan duramıyorum.
bunun uzerine doktorumu aradım, yıllık izindeymiş.perşembe gelecekmiş.durumum cok kotu, perşembeye randevu yazar mısınız diyorum, biz bişi yapamayız, haftaya p.tesiye yazabiliyorlar.doktorun cep telefonunu vermiyorlar.perşembe arıcakmışım, doktorun yardımcısı ayşe hanımla goruşecekmişim, ayşe hanım doktora iletecek, belki doktor telefonda bi tavsiye verirmiş de hastaneye gelmeme gerek kalmazmış.
Kızlar bunlar geldi başıma.
ben yarın fakulteye gidicem.orda inşallah ilgilenirler.benim hastam değilsin demezler.
Babam da perşembeyi bekle, doktorunla konuş, randevusuz git ama hocam bu haldeyim de, nolur care bulun de diyor.eğer ilgilenmezse de hastane yonetimine şikayetini yaparsın.sonrada fakulteye gidersin diyor.
bilemedim.bu sorunu nasıl cozmeliyim.doktor hanım biraz ilgisiz geldi.eğer sorunu yaratan doktorsa, aynı kişiden cozum beklemek de sacmalık gibi geliyor.ona bir daha guvenemem.
siz olsanız ne yaparsınız