Duaya ihtiyacım var
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Duaya ihtiyacım var
-
02-10-2022, 20:19:06Arkadaşlar merhaba herkesin bir derdi var belki bunu anlatmam bazılarınıza sacma gelebilir bu da dert mi diyen olabilir bilmiyorum..Rabbim hayırlı eylesin.Rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşaAllah..Ama inanın cok bunaldım..Bir suredir beğendiğim,sevdiğim biri var.. Yaklaşık 3yıl once kesişti yollarımız aslında onu cok tanımıyorum 3yıl once birkac defa karşılaştık sadece ve 3yıl boyunca ara ara ruyamda gordum onu ve cok guzel ruyalardı ve de ben dini duygularını cok yoğun yaşayan tabiri caizse kaderci bir insanım..Yani kısacası kaderim olduğuna inanıyorum.Sadece sima olarak beni tanıyor birkac ay once faceden ekledim kabul etti.Gormeye gitmek istiyorum ama ben son zamanlarda aş8rı kilo aldım beni beğenmez diye korkuyorum.Yani fotoğraflardaki gibi değilim artık aramızda herangi bir konusmada gecmedi.Yanına gittiğimde beni tanımaya basladığında Allahın izniyle guzel şeyler yaşayacağımı hissediyorum..Biran once zayıflayıp Eski halime donup yanına gitmek istiyorum ama motivasyonum yok birturlu diyete baslayamıyorum bugun yarn baslayacağım diye iyice kilo aldım..Ne olur dua edin iyice bunalıma girdim.Birde korkuyorum cocuğun yurt dısına gitme ihtimali de var ya yetisemezsem ya giderse ben onu gormeye gitmeden giderse..Beklerim muhtemelen ama ben uzun zamandır ona gitmek istiyorum uzun zamandır bekliyorum Rabbim beklentimi hayırla tamamlasın ne olur dua edin.Belki dunyada ne dertler var sen de buna mı dertlendin diyorsunuz icinizden ama gercekten herkesin derdi kendine gore ağır geliyor...