Merhaba KK nın guzel kadınları
6 yıllık universite hayatım bitti ve artık bazı kararlar almam gerekiyor ve kafam karışık.Bu 6 yılın 4 yılı yalnız yasadım başkentimizde.
Acele etmemek adına iyice duşunuyorum neredeyse 2 aydır.Başlıyorum anlatmaya.
Bu 2 ayda anladım ki sanırım ailemle yaşamak beni mutsuz edecek.Ailem aslinda bana cok karisan kısıtlayan insanlar değiller.Ama işte bilmiyorum oğrenci evimde kendi duzenim, kendi hayatim olunca buraya geldikten sonra hersey batar oldu.Bir de yaş ilerledikce beklentileri,duygusalliklari tavan oldu.Emrivaki olaylari da coktur ki hic sevmem.Tum akrabalar burada.Herkes hersey hakkinda konusmayi,yorum yapmayi,birbirinin hayatina karismayi pek seviyor.Mahalle baskisina direncliyimdir,pek kimin ne duşunduğunu umursamam ama yine de sinir bozuyor bazi seyler.Ayrica bu şehri de sevmiyorum.

Beni kucuklukten beri İstanbul'da yaşamak hep cezbetmisti.Şimdi niyetim o yonde.Orda yaşayayim diyorum.İşimi orda arayayim.Ama hep olumsuz konusuyorlar gerek cevrem gerek arkadaslarim.Yok tek basina gecinemezsin,tek nasil yapacaksin,pisman olursun,şu kadar saat yol cekersin vs. vs.
Ee bu kadar kotu bir yer ise neden giden donmuyor onu da anlamiyorum.Kimseden orada yaşamak hakkinda sağlikli birsey oğrenemedim.Gidersem tek yaşayacağim muhtemelen.
Şimdi sorum tek basina,yeni bir sayfa acıp,kimseyi tanimadan bir yerden başlayanlar varsa bana tecrubelerini anlatabilirler mi?Cevremde bu konuda beni anlayacak bile kimse yok acikcasi.Biri birsey desin istiyorum.Bir sekilde karar vermemde,onumu gormemde fayda sağlayacak birseyler.
Hep istediğim bu şehre gozumu karartip gitmeli miyim.Gercekten gidince pisman olur muyum.Olursam donuş de sıkıntılı olacak cunku.Yoksa nispeten daha kucuk ayni zamanda sosyal şehirlerimizden birini mi duşunmeliyim.Yada bunlarin hicbirini yapmayip ailemle yaşayip 1 2 yil birikim yapip kendi işimi mi acmaliyim.Kafam karisik.Tecrubeli kadinlarimizin goruşlerine ihtiyacim var.Şimdiden cevaplayan herkese tesekkurler.