Iyi aksamlar arkadaslar. Ben evlenip baska sehre geldim. Burada da geldigimden beri bos durmadim, kursa gittim sinava hazirlandim. Ikinci universiteyi okudum. Arkadasim var arada bir cikiyoruz falan esimle de guzel gecen zamanlar da oluyor kotu zamanlar da. Yani cok asiri tekduze olmadi ve asiri bos vakit olmamisti dusunup takacak ama bundan yaklasik bir ay once falan kotu kotu seyler dusunmeye baslamistim. Anneme, babama, kardesime vs sevdiklerime orada bi sey olacakmis gibi, esim ise gittiginde her an kotu bi sey olacak gibi ya da atiyorum midem bozulsa olursem falan gibi seyler dusunuyorum. Ve daha bi suru sey. Bu yuzden kendimi sıkıyorum, bacaklarimi falan kasmisim farkinda olmadan. Dun kardesim sinav sonucuna bakti ve ebelik yazcagini soyledi cok sevindim lakin ilk aklima gelen sey ne bilin bakalim, hadi isini yaparken dogumda falan bebegi elinden kacirirsa bi sey olursa ya kotu bi seyler yasanirsa ve uzulurse bunun sonucunda diye.
Ya bu o kadar mantiksiz ki dunden beri bu kac kez aklima geldi.
Doktora gittim gecen hafta ve bana p... verdi.
Gunde iki kez iciyorum, sabah ve aksam. Ayrica panik atagim da var.
Biraz rahatlar gibi olmustum ama bugun yine kotu kotu dusunmeye basladim ve her an kotu bi sey olacakmis gibi. Ilac etkisini iki uc haftada gosteriyor biliyorum. Su anda da kafami bos tutmamaya calisiyorum, atama bekliyorum ve ingilizce calisiyorum, dizi, film, ailemin yanina gidip kaliyorum. Yani dusunmemeye calisiyorum yine de dusunuyorum. Bu durumu yenen ve soyle tabir-i caizse pamuk gibi olan biri var mi? Bu durum hic gecmeyecek gibi korkuyorum.