Kızlar merhaba. Uzun suredir bir ilişkim vardı yaklaşık 8 ay oncesinde bitirdik ama oncesinde de surekli ayrılıp barışanlardandık. Bir turlu ilişkimiz yolunda gitmiyor. Aşırı derecede ilgisiz ve sorumsuz. Aynı zamanda at yarışı tutkunu surekli olarak yarişları takip ediyor. Elde avucta ne varsa hepsi gidiyor. Ustelik borclarda var. Ben bu durumdan cok rahatsızım. Maddi olarak ondan daha iyi durumdayım, calışıyorum. Ben evlilik adına soz ederken hayallerini buyutmeseydin simdiye evlenmiştik diyor. Ben hic mi haketmiyorum hayal kurmayı? Borcumun olması ilerde de olacağı anlamına gelmez diyerek beni yatıştırmaya calışıyor. Cevremdeki hic kimse bu ilişkiye onay vermiyor. Tarafsız olduklarını duşunmuyorum.
Onun sevgisinden eminim sanki ama mantiğim da omur boyu borc odemekten yana değil. Onu başkasına kaptırmaktan korkuyorum sanki. Kendi kendime acı cekmemi sağlıyorum sanki? Hatta onun biriyle olabilme ihtimalini bile duşunmek istemiyorum. Sen beni terket bir koşede durayim mi yok oyle bir hayat diye soyleniyor habire. Bu da canımı acıtıyor. Acaba ilerde gercekten cok mu pişman olurum. Bana en ufak kotu niyet besleyen biri de değildir. Ben annesiz buyudum her şeyimi yengeme anlatırım. O da bu ilişkinin evliliğe gitmesi iyi olmayacağını soyluyor. Ama onu tanimiyorlar bile. Artık dusunmekten cok rahatsız oluyorum, yemek bile yiyemiyorum. Sizce bizi tanımayan biri olarak ilişkinin dinamiğini nasıl yorumlayabiliyorsunuz? Her şeye rağmen borclar vs her şeyi goze alıp evliliğe adım mı atmalıyım yoksa yolları tamamiyle ayırmak mı? Şimdiden tesekkur ederim