Kızlar ayrıntıya girmeden size soruyorum cunku cok uzuyor konu. diyelim kayınvalideniz bi sebepten eşinize kızıyor kimi zaman buyuk kimi zaman kucuk bi sebep.

Ve bunun sinirini surekli sizden cıkarıyor. Yani sinir cıkarmak derken hani dert yanar gibi. Bazen sizi de alttan alttan suclayıcı şekilde yani doldurduğunuzu kastederek. Mesela kızgınlık anında soylediği şeyler, oğluna iş kurması vs gibi sebeplerden destek amaclı verdiği paralari soyluyor başa kakar gibi. Şunu verdim bunu yaptım herşeyimi verdim yaranamadım tarzı. (5 yıldır evliyim 3 bucuk yıl boyunca eşim parasını ona verdi evler birdi işte kavga dovuş zor ayırdık evi. Evlenmeden oncede annesine vermiş calıştığı parayı hep) yani eşime verdiği paralari kendisi calışıp biriktirmemiş ki dilenciye sadaka vermiş gibi soyluyor. Surekli verdiği parayi felan soylemesi artık zoruma gidiyor bizim yiyip icip gezdiğimizi soyluyor o olmasa yapamazmıştık hicbirşey.

Buarada soylediği şeyleri benim gidip eşime yetiştirdiğimi duşunuyor.
altlı ustluyuz.

Nasıl tepki verirsiniz. Ucunu fazla bana dokundurmuyor ki kendimi savunayım. Amaan annedir diyebilir kızmıştır deyip gecmek mantıklı mı? Kendisi yaşlıda değil 49-50 yaşlarında ve paraya tapıyor desem yeridir.