Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((
-
02-10-2022, 20:14:16Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir sure konuşarak evlendikTandığım sure boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kotu soz.Aynı evin icerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler ust katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek icin boğaızımı sıkarak basladı.En son yuuzme tokat atarak seviyeyi yukseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu icin direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sozumu dinlemedin bunun bedelini odeyeceksin senin ailen bunun bedelini odeyecek gibi sozler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı soylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi duşunen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?