iyi akşamlar ,şimdide izin sorunu cıktı gibi bur konu acmistim konuya ekleyemedim .

(Eşimin ailesi İzmirde ,benimki Bursa'da ve Batman'dan gidiyoruz.Ben Mart ayı gibi Dondum Bursa'dan .2 ay kadar Bursa'da 9-10 gun kadar da İzmir'de kaldım .

Eşim bu bahaneyle Bursa'ya hic ugaramayal zarfı attti bende tek başıma onun ailesine gittiysem oda birkac gun de olsa uğramak zorunda vs kavgası etmiştim .Cunku Ankara'da arkdasa uğrayıp oradan Bursa'ya değilde İzmir'e gidelim vs diyordu .Ailelerin ikiside birbirinden sıkıntılı .)

Eşim Ankara işinden vazgecti bu gece calışıyor ve komiserinden izin istemiş sabah 7 de değilde 5 te cikabilir miyim diye ? Yani hic usenmeyecek ve sabah yola cıkacağız tabi iş olmazsa gece.yani imkanı olsa ucacaak .

Ve izin 20+4 gun .Duşundukce ruhum sikikiyor .Bursa'ya gitmeyiz demiyor artık ama sanirjm benim İzmir'deki tavrıma.gore şekil değiştirecek cunku surekli soyleniyorum .Ve artık" o ilk ve son sanslariydi bidaha yapamazlar en ufak bir hareketten sonra gor bakalım cenazeme bile gelebilcekler mi ?? Ama senden istediğim bir sorun yokken durup durup iğneleme .sen gittuginde tek bir imalatı olabildi mi "dedi .Ama o kadar huzursuzum ki patlayacak gibi hissediyorum kendimi .

Her yıl bavullari topla .20 gun eşyalar bavulun icinde ,cocugun dengesi sassin .Bavulu nereye koyacağını sasir bişey Alman gerekir ama giremezsin odada mutlaka biri uyur .

Benim ailemin de oyle hep bir of pof .Yani keske bir taraf az dinlenmeye musait olsaydı .Amacım cocuğu bırakıp gezmeye kacmak değil ,ortam olarak huzurlu ,sakin ,dinlendirici olsaydı yani ben dinlenmiyorum hic .

Toki muhabbeti var birde ...18 inde kura artık Allah'a bıraktım en iyisini Rabbim bilir .Hayırlısı nasılsa oyle olsun inşallah .Arabayı satıp yeni araba borcuna giremedik ) Ama hala.doniste arabayı satma planı var eşimin .Hatta İzmir'de satabilsek yenisini alıp onunla donsek filan dedi bugun ...

Cok uzattım kusura bakmayin ne olur ...sizden tavsiye istiyorum .
1.Yani olurda yine bana haram durumlar olursa kendimi hakliyken haksız duruma getirmeden nasıl tepkimi gostereyim ?? Cok fevriyim maalesef ve lafım dilimin ucundadır :/
2.toki cıkıp ta eşim ben odeyeyim ama uzerime alayım muhabbeti yaparsa nasıl bir konuşma yapayım cunku direk can acitacak sekilde patliyorum ?(odeme 1980 TL ,eşim 6000 civarı maaş alıyor kendi evim yok kp emekli ama keyfi olarak calışmayıp millete kefil olup bu borcları da cocuklarına yıkmaya calışan bir tip)

Teşekkur ediyorum herkese hakkınızı helal edin