Selam arkadaslar... dertlesecek insan ariyorum.
3 ay oldu evleneli ama inanin dayanamiyorum artik. Esimle cok tartisiyoruz Hemde okadar gereksiz yere ki...
Esim herseye alinan kusen bir insan ve cok bencildir. Herzaman kendini over, kendini Olgun bilir. Bazi konularda oyledir evet ama yeri gelince cocuk gibi kuser.
Dugun gecemizden sonra haftalar boyunca olur olmaz tartismalar cikardi. Beni affedersiniz ama tecrubeli sandi, ki oyle birsey asla yok! Ilk deneyimimdi her konuda. Haftalar boyunca birseyler ogrenmeye calisti, surekli sordu etti baska biri var miydi dedi o tur seyler sordu... O aralar neye ugradigimi sasirdim...benimle konusmadi, yuzume bakmadi, bagirdi sirf boyle bir suphe yuzunden... O tartismalari gectik, balayinda her turlu tartisma cikardi. Geceler boyunca aglayarak yattim, ben aglarken hic takmadi. Oyle uyumasini horlamasini dinlerdim. Balayinda ufak bir kaza atlattik, karsi taraf suclu oldugu halde beni kazayi onlemedigim icin sucladi. Elbette benimde hatalarim oldu, mesela evlenmeden once bazi arkadaslarimla olan mesajlarimi sildim. Aslinda silmesemde olurdu ama esim her muhabbetime karistigi icin, mesajlari okudugunda niye boyle seyler yaziyorsun diyecegini bildigim icin maalesef sildim... Silmez olaydim. Inanin cok yiprandim... kendimi okadar zor tutuyorum ki. Iki gun iyi oluyoruz bes gun kotu. Dun mesela ben uyuyordum, o uyanmis uyanmadigim ve beklentisini karsilamadigim icin kusluk cikardi. Tum gun yuzume bakmadi. Karsina oturdum guzelce konustum, anlatmaya calistim ona ragmen konusmadi. Telefonu eline Aldi, ben konusurken telefonuyla ilgilendi. Uyuyordum ben ya! Okadar sacma nedenlerden dolayi tartisiyoruz ki... Gazozu sallayarak ictigime bile karisiyor! Tamam diyorum sallayarak icmeyecegim diyorum ama aliskanlik iciyorum ve daha neler... Dugunumuzden sonra bir kere bile sevdigini soylemedi, ben diyince cevap bile vermedi. Ben onu overken o beni elestiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Daha yeni evlendik ve yuvami yikmak istemiyorum. Ailemin hic birseyden haberi yok, onlar iyi gecindigimizi saniyor, birsey bilmiyorlar bu konuda... herkes mutlu oldugumu saniyor...