Oncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Bana yardım etmenizi isdediğim bi konu var oncelikle aile ve yaşantımdan bahsedeyim ben 19 yaşındayım annem ben 15 yaşındayken evden kactı başka bi adamla 5 tane abim ve bir babam var annem kactıktan sonra benide annem gibi gormeye başladılar evin annelik faktorunu ustlenmek zprunda kaldım bana surekli kufur ettiler dolaylı yoldan benimde aileme saygım pek kalmadı ve bende kufur ettim ağır psikolojik olaylar travmalar dayaklar sınır atakları kotu ortamlar yanlış ilişkiler yanlış arkadaşlıklar berbat ve iğrenc ortamlar ve dışlanmış hayatını kotu yaşamaya maruz kalan bi kız olarak geldim bu yaşıma kadar hep karşımda kotu insanlar annesizlik ailesizlik annemi duzeltmek adamların elinden almak icin silah onune attım kendimi defalarca ve sonunda annem bana kendi ağzıyla kufur etmeye başladığında beynimden kaynar sular boşaldı ailesizdim artık tamamen mafdoldum uyuştucu alkon ne varsa denedim başımda kimse durmadı kendi kendime kayboldum bundan 1 yıl once karşıma şu anki erkek arkadaşım cıkdı cok iyi ailemden oğrenemediğim şeyleri din konusunda herşeyi oğretti kendisi ilahiyat okuyor aileside tutucu dindar ben nasıl oldu bilmiyorum kurtuldum o bataktan herşeyi duzelmeye calışdım ama duzeltemiyorum artık sanırım ailemin ağzına kaşar kelimesi yer etmiş ne yapsam inandıramıyprum duzeldiğime kendimi dine verdim Allaha sığındım duzelmeye başladım elhamdulillah şuan şoyle bir konu var abim erkek arkadaşımı tam anlamıyla bilmesede oğrendi be ben bundan bi haber abime kapanmak icin icimde isteğimin olduğunu belirttim ve bana şoyle bi tepki vardı ye ic gez barlara git yeni arkadaşlıklar edin yani kısacası kaydol der gibiydi yada bana yakıştırdığı buydu konumuz bu değil konumuz erkek arkadaşımın ve benim ailemin arasındaki fark bizim eğlence mekanımız barımız ver bir tane abim eşcinsel bi abim uyuştucu bağımlısı annem başka bi adamın yanına kacmış ve ben bunu karşı tarafa nasıl anlatırım ailem patavatsız benim hakkımda kotu konuşurlarsa naparım bilmiyorum erkek arkadaşım her konuda yardımcı olmaya calışıyor elinden geleni yapıyor ama ben kendimi onlara yakıştıramıyorum ağladım defalarca ilişkimiz olamaz imkansız die hem benim bakımımdan ailemin ve onların ailesinin bakımından ben nasıl anlatırım evlenmek istediğimi dalga gecerler doverler die korkuyorum ablam vardı benim vefat etti bundan 6 yıl once onada aynısını yaptılar nası yapicam napıcambilmiyorum yardim edin bana lutfen kurtulmak istiyorum korkuyorum elimden tutan kimse yok ve o kadar duzelmek istiyorumki her anlamda bir daha ağlaya ağlaya yaşadığım şeylere tovbe etmek istemiyorum izin vermezlerse kaybolurum maffolurum olurum ben doktorlar kurtaramaz bu kez beni yardim edin kafayı yemek uzereyim.