İyi gorunen eltiden sıkıldım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- İyi gorunen eltiden sıkıldım
-
02-10-2022, 20:13:165 yıldır sevgili olduğum adamla evliliğe adımlarımızı attık artık 3.5 aydırda evliyim . Eltim 10 yıllık gelin kendi ailesiylede pek goruşmuyor artık evin gelini değil kızı olmuş . Aslında cok iyi cok iyi niyetli cokta severim kafa yapılarımızda uyuşuyor. Ama bu aralar biraz samimiyetimin suistimal edildini duşunuyorum . Duğun oncesi duğun sonrası emeği coktur allah razı olsun bende yoktu sen yap ben yapamadım sen yap herşeyime cok koşuşturdu . Eşimde yengesini cok sever . Beraber buyumuşler sayılır eşimle ama şundan cok sıkıldım eşim icin bişey yapıcam mesela o onu oyle sevmez o boyle sever onu giymez onu yemez aynı kaynana gibi evimde herşeyin yerini biliyor bişey bulamazsan bana sor falan ilk başlarda bunları cok dert etmedim ama artık hareketleri birAz itici geliyor . Eşlerimiz abili kardeşli cok benziyolar huyları suları hep bi kıyaslama var dertleşiyoruz herşeyimizi birbirimize anltıyoruz sanki yanlış yapıyoruz farkındayım ama kontrolden cıkıcak diye korkuyorm . Benim karşı cıktığim yapmak istemedğim şeyi kendisi istiyosa eşimn yanında soyleyip sanki ona soyleyince yapmak zorundaymışım durumuna duşuyor beni . Evime her cağırdığım misafirde onuda cağırcakmışım gibi yansıtıyo bi defa bu konuda bi gergnlik oldu herkes sacmalama evine kimi cağırırsa cağırır sen her sefernde gitmek zorunda değilsn diye tepki aldı herkesten ondan sonrada bize ne zaman arkadaşlarımız gelse lak cat kapı damlıyo git de denmiyo bişeyde denmiyo . Bu durumu eşime nasıl iza ederim nasıl altından kalkarım kara kara onu duşunuyorum . Cok seviyorum aynı ablam gibi ama bazı hareketleri uzuyo beni . Ben normalde lafımı soylerim ama eşimin ailesine terbiyesizlik yapamam diye susuyoruum fikirlerinizi almak istiyorum