Ben 30lu yaşlarında bir bayanım. Rahat bir hayata sahibim. Allaha binlerce şukur hayatımda herşey istediğim gibi. Evlilik ve birisiyle beraberlik icin hicbir acelesi olmayan, doğru yerde ve doğru zamanda olması gerektiğini duşunen biriyim. Ama tabiki yeni insanlarla tanışmaya acığım. Fakat şoyle bir problemim var yada problem mi değil mi bilmiyorum. Ben ilişki anlamında yeni birileriyle tanıştığım zaman o kişiden yıldırım hızıyla soğuyorum. Yani şoyle oluyor ya zaten en başından negatif oluyorum yada birini gorup beğenip ona bir cekim hissetsem bile onunla tanışıp goruştukten sonra karşımdaki insan icin bu muymuş deyip yıldırım hızıyla uzaklaşıyorum. Bu durum 3 yıldır ben birisinden dolayı hayalkırıklığı yaşadığımdan beri boyle. Bu durum karşıma doğru insanın cıkmaması ile mi alakalı yoksa sizce hep boyle mi olur? Yazdıklarımdan dolayı kendini beğenmiş biri olarak algılanmak istemem. Sonucta bende kusurları olan bir insanım. Tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi gunler diliyorum