Whatsapp grubumuzda bana kardom canım bizden başka kimimiz var muhabbeti yapan bir arkadaşın a partisine veryansın edip b partisini oven soylem ve paylaşımlarına karşın sosyal medyada, ozel bir araştırmaya girmeden, herkese acık bir platformda yani, a partisini destekleyen beğenilerini farkettik ve ben bunu ilk farkedip hesabınmı calındı diye sorduğumda beğenileri kaldırdı, bikac gun sonra acıkca bu ikiyuzluluğu en yakınım dediği bize yapma sebebini sorduğumda bana sana neeee diye başlayıp ne evlilik hayatım ne iş ne eğitim hayatım ne kocamın beni kolumdan tutup sokağa attığı, hayatta hicbişey başaramayıp cok sıkıldığımdan mı ona sardığım kocamın benden cocuk bile istemediği bukadar mı mutsuz olduğum vs vs bi ton laf sayıp ağzımızı acamadan gruptan cıkıp beni de engelledi.iki aşılama ustune bir başarısız tupbebek denemesi uzerine 2.denememiz icin tedavi gorduğum surecte yaşadım ben bu rezilliği bu insan icinde hakarete maruz kalma durumunu birde. Bu durumda diğer arkadaşlarım onunde ettiği bu hakaretler aşağılamalar icin hakaret davası acsam /tazminat istesem kazanır mıyım bilgisi/fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim. İnsanları hırpalamak bukadar kolay olmamalı...