İyi akşamlar oncelikle ben yeni evliyim henuz 1 sene falan oluyor. Eşimin ailesi farklı bir şehir de daha once bir kere falan gelip ziyaret etmiştim bu sene tekrar geldim. Aile dediğim annesi babası değil onlar bizimle aynı yerde ama amcaları halaları vs hep başka şehir de. Biz halasının evinde kalıyoruz. Halasının oturduğu binada da eniştesinin kardeşleri oturuyor yani halasının gorumcesi. Ben bu sene ilk defa gordum eniştesinin akrabalarını daha once gormemiştim. Neyse. Bu eniştesinin bi yeğeni var, evlenmiş bi kızı olmuş sonra boşanmış ama olaylı bi şekilde sanırım eşini aldatmış. Bizden cokta buyuk değil. Binanın cardağında otururken cocuğuyla geldi eşimle konuştu bana da hic selam vermiyor salak kadın. Boyle normal bi hal de değil ama yani kaynanam dediydi sapıktır o diye de inanmamıştım. Bi gitti bakkala o ara ben bunu yazdım zaten kafama bakışları falan hic hoşuma gitmedi surekli gozleriyle eşimi takip etti. Yani Allah affetsin gercekten cok cirkin bi kadın eşim gozlerini cevirip asla bakmaz bile zaten ben kadının hal hareketlerine sinir oldum. Geldi bi sure sonra bakkaldan cikolata falan almış eşime uzattı ve eliyle temas etti koluna değişik bi halde eşim yanımda! sana aldım buyur misafirsin ye dedi! Bende dondum arkama o kadar da değil elini cek hic sevmem el kol şakasını dedim. Eşim benden cok cekinir bu konular da sesini cıkaramadı bi şey diyemedi yapma etme dese bile o an eşime sert cıkabilirdim gozum gormez cunku. Kadın neye uğradığını şaşırdı aaa ne olacak o benim kardeşim falan dedi dedim nerden kardeşin oluyor ben bilmiyorum. Sonrası halası geldi Kızım muhattap olma falan dedi kadın da gitti sonra ama sinirim gecmedi. Gercekten bakışları normal değildi surekli eşini takip etti. Sizce tepkim normal mi? Eşim keşke bi şey demeseydin buyuklere ayıp oldu dedi ama bence az bile yaptım.