Eş denilen musvettenin nispeti
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eş denilen musvettenin nispeti
-
02-10-2022, 20:08:38Of kızlar oyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum oncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yuzunden biz merkezdeyiz onlar ilcede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de cunku bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine boyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuc tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip soylendi en son tartismamizda dun oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yukselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla boyleydik diye tabi ben bunların boyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan soylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en cok zoruma giden bana yalan soylemesi ve benim soylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan soyleyip durmuş boyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum donmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu butun duzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun duzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum