Yalan soyledi..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yalan soyledi..
-
02-10-2022, 20:08:33Onceki konularımdan bilirsiniz, erkek arkadaşım cok dışarı cıktığı icin kıskandığımdan sıkmaya başlamıştım. Gecen bizim evlerimize yakın bir yerde, yani aslında mahallemizde cocukluk arkadaşlarıyla oturduğunu soyledi. Ama bir şekilde orada olmadığını, aslında bize cook uzak acık hava cafe tarzı bir yerde arkadaşlarıyla olduğunu oğrendim, fotoğrafı gordum arkadaşının hesabında. Bilerek bildiğimi soylemedim, neler diyecek nasıl uzatacak diye tuttum kendimi. Gece 3e kadar yalanını surdurdu. Gunahımı alıyorsun dedi. Fotoğrafı atınca “evet yalan soyledim, ozur dilerim” dedi. Saatlerce yalan yalanı doğurdu, kahroldum. O kadar inandırıcıydı ki.. fotoğrafı gormesem vallahi gram şuphe etmezdim, oyle guzel yalan soyledi. Oraya gittiğini soylese, kızmayacağım cok iyi biliyordu. Kızılacak bir yer değil cunku. Neden yalan soyledin diye sorduğumda kem kum.. Cok uzgunum.. yeni bir ilişki değil, cok uzun yıllardır birlikteyiz. İlk defa yalan soyledi. Bir şeyler koptu icimden, aramız buuuuuz.. lutfen fikir verin, şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?