Merhaba arkadaşlar.Bundan 3 yıl once kulağa sacma gelse de bir evlilik sitesinden tanıştığım biriyle evlendim.Benim ilk Evlendiğim kişinin ikinci evliliği olacaktı ve benden 10 yaş buyuktu.Hicbirini sorun etmedim yaşca buyuk olduğundan ve daha once bir tecrube yaşamış olduğundan dolayı daha olgun olacağını duşundum yanılmışım.Gorev dolayısıyla tayinim cıktığı icin şırnağa gitmek zorunda kaldım o ise başka bir şehirde calışıyordu ve cok uzaktaydık toplasanız 17 aylık evliliğimizde sadece 1 ay aynı evde yaşadık.Kendisinin cinsel problemleri vardı yani hic birlikte olamadık sonrasında psikolojik sorunları olduğu ortaya cıktı ve ayrıldık yani kağıt uzerinde kalan bir evlilik oldu tam da bu surecte tutunacak bir dal aradığım icin başka biriyle tanıştım yaşadıklarımı atlatabilmek icin desteğe ihtiyacım vardı ve bana ilac gibi geldi onceki eşim zaten evi terkedip gitmişti boşanma surecinde ben de bu kişiyle tanıştım ve 1 yıl icinde evlendik.Ben de şu anki eşimin ikinci eşiyim.Evleneli bir yıl olacak ancak zamanla gordum ki şu anki eşimin ailesinin kulturuyle kendi ailemin cok farklı(temizlik,yemek vs).Eşimle bircok konuda zıttız.Ve bu sure icinde evlenmeden onceki heyecanımızın tukendiğini hissediyorum. konuşmayı denedim ancak eşim benim abarttığımı duşunuyor eleştiriye acık değil ve ailesine asla tek kelime soyletmiyor.Geldim 32 yaşına bu saatten sonra tekrar evlensem ne yaparım.Devlet memuruyum işim var cok şukur ama 3.bir evlilik yapamam artık ne cevrem ne de hayatıma girecek yeni biri bunu kabullenir.Ya cocuklu biri cıkar karşıma ya da yaşca buyuk kac kere evlenmiş biri.Oyle olmasa bile en ufak bir sorunda bunu yuzume vurur. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimle konuşarak cozebileceğimizi sanmıyorum kultur bu sonucta ne ben onlara ayak uydurabilirim ne de onlar bana