Merhaba ablalarım, kardeşlerim
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben sadece paylaşmak istiyorum. Dun 1.5 yıldır konuştuğum kişi ile yolları ayirdik.
Zaten sonucu bu olacaktı. Benim size anlatmak istediğim şey ise şu, surekli kendi icimde catışma yaşıyorum. Kendimi hic beğenmiyorum beğenmek icin de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni kıyafetler alayım desem bir turlu ne alacağıma karar veremiyorum bir aydır netten bakmadığım kıyafet kalmadı.
Onun dışında spora başladım, iyi de gidiyordu sınava calıştım kpss ye girdim vs.
Sporu bıraktım ama yeniden başlayacağım.zinciri kırmamak icin yeni hedefler belirliyorum
Yakın arkadaşlarıma anlattığımda veya guvendiğim kimselere, sen zaten guzelsin sadece cabalamiyorsun bir şeylere diyor.
Ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım evde tikildim kaldım universite bitti ne arkadaşım var burada ne kimse. Sabahtan akşama kadar evdeyim. İş baksam da duşuncelerim beni mahvediyor.
Herkesin bir şey yaptığını goruyorum ama ben hep evdeyim. Bir şey yapacak kimse yok, kendim de artık ruh hali olarak baya kotuyum.
Antidepresan falan kullanmak da istemiyorum. Ben hayata karışmak istiyorum
Yine benliğimle ilgili problemler
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yine benliğimle ilgili problemler