Battıkca battığımı hissediyorum sanki.. kimseye bişey de anlatamıyorum aklıma burası geldi sizlerle paylaşmak istedim uye oldum.
Kızlar 6 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ama başından beri başlaması hataydı ALLAH o kadar şey gosterdi herkes beni uyardı ama seviyorum dedim duzelir sandım ama gorduğum o ki hic bişey değişmemiş...
evet eşimle iyi olduğumuz zamanlarda cok muhabbetliyiz birlikte cok guzel zaman geciririz ilgilidir evine cocuğuna ama bi aramız kotu olsun bizden kotusu olmaz hele de anasına bacısına bişey demişsem.. ben dunyanın en kotu insanı durumuna duşerim o ve ailesi ise melek olur.
Cok detaya girmeyim konular cok uzun evliliğimizde bastan beri odun veren bendim o kactıkca ben kovaladım bi turlu bırakıp gidemedim en son tartışmamızda yeter artık dedim istemiyorsan bitsin dedim. Başta anlamazlığa vurdu konu değiştirdi ama ben ısrarla soyleyince tamam duşuncem dedi 3 hafta oldu daha bişey demedi aynı evde konuşmuyoruz. 2 yaşında bebeğim var ve hamile olma ihtimalim de var diye fevri karar almak istemedim boşanmayı kafaya koydum ama kararımı soylemek icin testi bekledim.. cunku baba evine gidersem artık donuşu olmaz benim icin.
dun test yaptırdım ve hamileymişim. Ablam bu durumda boşanmanın cok sancılı olacağını soyluyor arkadaşlarım ya aldır ya devam et diyor..
-Uc hafta oldu eşim hala konuya dair bişey demedi duşunmesi bitmedi herhalde amacı sizce ne
- kan verdiğimi gordu ne olduğunu soylemedim ama aptal değil ya anlar sonucta iki gundur sonucunu sormuyor bende soylemiyorum hic mi merak etmiyor ne yapmaya calışıyor
- kızlar asıl beynimi patlatan ben bu adamdan ayrılcam derken 2. Cocuğuna hamileyim bu surecte nasıl bi yol izlemeliyim kendime ve cocuklarıma en az hasarla
** bu arada calışıyorum işim var bakanlıkta muhendisim ailemde de maddi manevi desteğini esirgemez uzerimizden..benim tedirginliğim tek cocuk zorken ikisiyle nasıl ustesinden gelebilirim
Kızlar bi akıl verin Tek cocukla boşanmaya zor karar verebilmişken hamile olduğumu oğrendim..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kızlar bi akıl verin Tek cocukla boşanmaya zor karar verebilmişken hamile olduğumu oğrendim..