(25-29)
Esimi tanidigim gun ona okulumu bitirip ulkeme donmek istedigimi soyledim, oda istiyor du bana cok aşıktı ,yurtdisinin bize iyi gelmiyecegini biliyordum oyle de oldu doğum sonrasin yurtdışında mutlu olmadığım i ulkeme geri donmek istedigimi soyledim, oda hep boyleydi zaten biz FarkliYiz Turkiye'ye git bosan benden dedi, bende aileme sigindim, n aylarca aramadı , ben de ailemde huzur bulamadım, babam anneme yuk olduğu, mu, soyledi , ABim ise kavga sırasında o. S. Git vs, yaşadıklarından psikologa gittim , ilac verdi ama iii geli ailem zorla hastaneye yatırdı , ağır ilaclar aldım uyutuldum vs. baktim iş yapamiyacak haldeyim ulkeme hic aramayan kocama dondum , kocam idare etti durumu ama yine kavgalar oldu , yaşadıklarımı unutamadigdam bende idare edemedim, sagligim da kotuydu , ev işlerini yapamiyordum ev cok kotuydu , neyse psikologlara devam ettim yine ailemin yanına tatile geldim, babamla tartıştım abimle tartıştım yine , , eşim haftalardır gelmiyor yine calışıyor ve izin alamadığını soyluyor, benide gunlerdir aramıyor bugun aradım dedim neden aramiyorsun seni arama zorunluluğum