Bu pazar şehir dışında kuzenimin duğunu var minibus tutulup gidilecekmiş biz dun kvlerdeydik yer olmayabilir yer olmassa evde işlerim var onları hallederim dedim (eve iş almaya başladım) siparişlerim var birikti dedim. Bu sefer kv pazar gunu koye pikniğe gidilecek oraya gitmezsen oraya gidersin dedi (tum akrabaları var herşeyi topluca yapıyolar) bende ben gelemem zaten duğune gidemezsem de bu yuzden gitmicem iki uc gundur kına gelin alma siparişlerimi yapamadım dedim. Oda gideceksin dedi oraya gitmessen sabah oraya gitcez dedi bende bakarız duruma gore gidemem buyuk ihtimal dedim eşim de gitcez oraya dedi (bu arada her pazar kv lerle Bi yere gidiyoruz istemsemde eşim zorla goturuyor) sonra bende eşime gidemem yanımızda gideceksin gitmessen gosteririm sana dedi. Kızlar kvlerle her pazar Bi yere gidiyoruz yetmiyor hafta ici onlara gidiyoruz eşimin akrabaları sık sık yol yordam demedi hergun onları misafir olarak karşıladığı aylar oldu. Sık sık gunler ayarladı lar buluşma ayarladı lar katıldım hepsine ama artık Bi mesafe koydum Bi yerde sanırım bu yuzden konu acmıştım kv bana sormadan evine misafir getirdi hic sesimi cıkarmadım, huzursuzluk olmasın DİE saygımı bozmadım beni delirtme noktasına getirdiler..
Eve cıktık geldik eşim evde yok annene isteyerek gidiyosn benm anneme gidicek olsak işim var diyosn ben herşeyi goruyorm dedi kızlar kv haftada iki kere gidiyorum kv hergun iki gunde bir gelmemi istiyor başlarda oyle gidiyordum artık haftada iki ye duşurdum hemen hemen hergun arayıp cağırıyor yada iki gunde bir işim var diyorum onunu arkasını alamadım cunku başlarda cok iyi niyetli davrandım hergun istedi hergun gittim gece eve yatmaya geliyordum ramazanı beraber gecirecez dedi ben başlarda istemedim eşimin zoruyla tum ramazanı orda gecirdik artık bıktım.
Haftada iki kere gidiyorum şuan hala eşime niye gelmiyor diye soruyor sık sık.
Eşime dedim ki haftada iki kere gidiyorum ben seni gitmek istemediğin yere zorlasam ne yapardın ben annene her gun gitmek zorundamıyım evini temizliyorum işini yapıyorum mecbur değilim sırf vicdanım icin evlilimizde sorun cıkmasın diye alttan alıyorum dedim.
Bana yapmak zorundasın annene nasıl yardım ediyorsan annemin temizliğini işini yapmak zorundasın ben senin annene gitmek mecburiyetindeyim Bi iş buyursa yapmak mecburiyetindeyim dedi annemden icin cunku o da benm annem dedi.
Bu arada kızlar ben evlendim evleneli annemn evine yardıma sadece iki kere gittim. Ama kayınvalidem in evini cok temizledim.
Ben bu konuşmadan sonra ilk defa eşime boşanma konusunu actım sakin bir dille olmucak aramızda ne sevgi ne saygı var ben sende bi gelecek goremiyorum bu yuzden de cocuk istemedim eğer ben boşanmayı istersen kimseyi dinlemem aklıma koyduğumu yaparım dedim. Ben boyle deyince yarın gidelim mahkemeye dedi
Tamam gidelim dedim. Sonra geldi sarılmaya calıştı ittim oda beni itip başıma vurdu. Sonra ben boşanmayı kaldıramam ben yapamam dedi sarılmak istedi. Bu tartışma boyle uzadı gitti siz sordukca cevaplarım sorularınızı.
Evde şimdi yanlızım kafayı yemek uzereyim
Evlendiğini gunden beri Kv eşim ve benm uzerimdeki baskısını duşundukce dahada sinirleniyorum kv surekli beklentiye girmesi. O kadar şey yapmama rağmen katlanmama rağmen eşimin soyledikleri herşey başımın icinde donuyor sanki. Cok caresizim ama bitirmek istiyorum bu evliliği arkamda ailemde yok ben şimdi ne yapacağım cok kotuyum
Aklımlamı oynuyorlar kafayı yemek uzereyim sorunlarla baş edemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aklımlamı oynuyorlar kafayı yemek uzereyim sorunlarla baş edemiyorum