Uzun zamandır kendimi boslukta hissediyordum bir tane yakın arkadaşım var ve başka arkadaşım yoktu goruştuğum .. yalnızlık hissim had safhadaydi ve anksiyete belasiyla uğraşıyordum. 3 aydır evdeyim kendimi psikolojik olarak eğitiyorum. Lakin su duyguyu surekli yasiyorum bu yakın arkadaşımın ne zaman sevgilisi olsa ben mutsuz oluyorum. Cunku etrafımda tek ikimizin sevgilisi yok ve hepten tek hissediyorum bu konuda kendimi moralim bozuluyor ayrıca artık o da mutlu tek sen kaldın diye dusunceler geliyor beni uzuyor. Arkadaşm eskiden sosyal medyada tanıyıp goruşmediği 4 yıl sonra tekrar konuştuğu kişiyle bulustu bugun aşırı heyecanlı filan hemen sevgili olmuşlar. Cok guzel iyi anlattı. Yaşlarımz 27 . Tamam mutlu olsun sonucta o benim sevgilim değil boyle duşunmek mantıksız biliyorum. Ama.icimdeki uzuntuye engel olamıyorum. O kimseyle goruşmeye cesaret edemezken misal ben bir suru kisoyle goruştum ettim ama olmadı olacak biri cikmadi bu konuda yeterince moralim bozuldu zaten .. şimdi yine onun da sevgilisi olunca beraber planlarımız seyrelecek diye duşunuyorum ve yalnızlık hissi kaygim artıyor . Boyle hisseden var mı