Gunaydın herkese moralim gercekten cok ama cok bozuk icimde surekli daralma var uyuyamıyorum sebebi sınav sonucları. Normalde gecen yıldan daha fazla calıştım ama ilk gun stres yuzunden matematikte normalden cok az yaptım ikinci gunde yine matematikten cok yanlışım cıktı 40-45k civarı bekleyen ben 155k yaptım

ne yapacağımı inanın bilmiyorum istediğim yer zaten gelmiyor. Normalde 4 yıllık tutuyor ama sosyal hizmetler uluslarasi ilişkiler gibi bolumler bu bolumlerde de dışardan okuma ve ulkedeki universite cokluğundan oturu okusam da zor iş bulurum gibi geliyor burda harcayacağım yılı 2 yıllık okuyarak harcayayım diyorum ama orda da sağlık dışında yapabileceğim ve hemen iş bulabileceğim meslek bulmak cok zor tıbbi goruntuleme paramedik odyoloji var ama baktım hem alım az hemde puan cok yuksek.
Şimdi bu durum beni uzuyor cunku ben yaşıtlarım calışmadığında gezdiginde dolastiginda hep calıştım ozellikle matematiğe temel matematiği zayif arkadaşımla aramda 24k fark var 9.sınıftan beri calışmamın karşılığı bu muydu dedim kendime erken farkındaydım ve erken calıştım ama buna rağmen kotu almak beni cok uzdu.
Şimdi mezuna kalma ihtimali de var yaş konusunda yıl kaybı vs cok duşunmuyorum cunku hem nolursa olsun her turlu yaşım ilerleyeceği icin hemde yılın son aylarında doğanlardan olmama rağmen okula erken yazıldım yani bu yıl 12.sınıf olmam lazım

ama evdekiler yuzunden kalmaktan korkuyorum biraz araları limoni ve ozellikle babam başarı sever birisi abartmıyorum ilkokuldan beri surekli sınavlar da başarılı ol duşuncesini empoze etti bide zaten onla aram cok iyide değil artık kafayı yemekten korkuyorum o kadar mutsuzum ki uyuyamıyorum nefes darlığı cekiyorum sizce ne yapmalıyım sırf gitmek birden işebaşlayıp para kazanmak icin 2 yıllık mantıklı mi yoksa onun yerine mezuna mi kalayım yada kuaforluk mu