Merhabalar kk uyeleri.
Uzun zamandır bağırsaklarımdan (kabızlık, gaz sorunları) ve karnımdaki kocaman şişlikten rahatsızım. Karnım balon gibi duruyor.
Bir sure once gittim dahiliye doktoruna ve rontgende hicbir sorun cıkmadı. Durumun stresten kaynaklandığını soyledi doktor. Sana gene de bağırsak icin ilac yazıyorum ama stresi bırakmadıkca ilaclar hicbir etki etmez sırf icin rahatlasın diye yazıyorum bu ilacları dedi.
Bu arada gercekten stresli biriyimdir. Gecmişte psikologlara da gittim. Gelecek kaygısı kokenli streslerim var hep. Okulu bitirememe, iş bulamama, başarısızlık korkusu gibi şeyler. Gecmişte 2-3 ay kadar antidepresan kullanmışlığım bile var.
Ama gelin gorun ki hicbiri karnımdaki şişliğin inmesine fayda etmedi. Yani sonucta burada konu acan coğu kadının veya sokaktaki coğu insanın dertleri sorunları stresleri var ama niye bir tek benim stresten dolayı karnım şiş vaziyette anlayamıyorum. Benim gibi boyle bir sıkıntı yaşayıp da atlatmayı başaran oldu mu cok merak ediyorum. Yazarsanız cok sevinirim.
Sırf bu cirkin goruntu yuzunden fiziğime de kafayı takmış durumdayım şimdi de bunu stres ediyorum kendime. 10 gundur spor yapıyorum belki etki eder diye ama tık yok.
Karnımdaki şişlik ve stres
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Karnımdaki şişlik ve stres