Merhabalar uzun suredir konu acmıyordum bu sure icinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey guzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de buyutmemek gerekiyor bilmiyorum .
Eşimin abisi yurtdışında yaşıyor eşi iki cocuğu ile. Gecen sene duğunumuzde hic bir yakınlık goremedim kendilerinden biz eşimle başka bir şehirde yaşıyoruz duğun eşimin ailesinin şehrinde oldu.ancak bu sure icinde onlar yurtdışından gelmişlerdi sonucta ben de yabancıyım aileye acıkcası duğun gunu pistte tanıştık duğun oncesi gelin odasına bile gelmediler kendi havalarında insanlar kasıt aramıyorum ancak bu konulara takıldım acıkcası .zaten yıl icinde diyalog falan olmuyor senede bir hafta gelip gidiyorlar bildiğim kadarıyla.bu sene de geldiklerini oğrendi eşim ben de hemen istersen sen git gor dedim zaten calışan insanlarız vaktimiz kısıtlı.benim tavrımı da biliyor eşim. Mesafeli durmak istediğimi. Koşup gitmek istemiyorum sonucta. Eşimin tepkisi savunmaya gecmek oldu ben nasıl yalnız gideyimden başladı kısa sa kısas yaparım falan ailemle aynı şehirdeyiz onu kastediyor ne yapmalıyım fikirler duşunceler neler ?
Eltime karşı tavrım ne olmalı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eltime karşı tavrım ne olmalı