Bugun sevgilimle otururken evlilik konuları acıldı . Normalde beni cok beğenir her zaman cevre guzel bulur . Eskiden cok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gosterdim bu cok acık anca provada giyersin cok acık kolları fln cok duşuk goğsu cook acık dedi . Ama cok guzel icindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız cok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hic belli değildi . Sana yakışmaz bu cok zayıf bu kız uzun sende boyle durmak bikere sen bunun icine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gercekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gosteriyorım icine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar okuzsun dedim
Sonra cok acık diye bahane uydurdum giymezsin oyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi cok sacmaladım diye dedi . Bin kez ozur diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?