Daha once konu acmıştım bununla ilgili. Yıllardır cıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona cok zamanımı verdim . Cok sevdim ama sevilmemisim hic. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borc istedi verdim duşunmeden, meğer benden aldığı borcla o kıza kontor yollamıs. İcim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını gorur mu. Gecenlerde intiharı bile duşundum. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla cıkacam onla evlenecem goreceksin dedi sucum gunahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikce . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni soylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep boyle mi olacam. Yaptığım hic biseyden zevk almıyorum